Частни стаи и апартаменти в Бохум

Търсите изгоден апартамент или частна квартира за престоя си в Bochum? Тук можете да намерите голям избор от евтини нощувки в Bochum!

С население 1,4 милиона Мюнхен е третият по големина град в Германия и столица на провинция Бавария. Що се отнася до Мюнхен там има много интересни места. Едни от най-известните са Халбройхауз, Мариенплац и Байерн Мюнхен. Но градът може да предложи и много повече такива места на туристите и почиващите. Например Мюнхен има един от най-големите градски паркове в света – Английската градина (English Garden). Той е по-голям дори от Central Park в Ню Йорк. Посетете Мюнхен и започнете подготовката за пребиваването си там с търсене на апартамент, стая или частна квартира, каквато бихте могли да си позволите на gloveler.com – Мюнхенски услуги за настаняване?

Архитектурата на града впечатлява не само експертите. Архитектурните стилове преминават през готика и барок до art nouveau. В центъра на града е Мариенплац, рамкиран от старата и новата градски палати. Новата градска палата носи духа на историческата приемственост. В близост може да се види най-старата мюнхенска черква Св. петър. Следват готическите сгради Изартор (Портата на Изар), старата градска палата, Карлстор (Портата на Карл) и, разбира се, градският пазар, Фрауенкирхе (Женската черква), предизвикващи също ентусиазъм у посетителите. От една страна черквата Св. Михаил, както и Старата Академия, са най-значимите постройки от ерата на Ренесанса. От друга, известната сграда от времето на италианския Барок Театиновата черква (Theatine Church) е най-старата барокова постройка в града. В центъра на Мюнхен има още множество други барокови сгради, подходящи за стимки.

Пренощувайте в стая или квартира в Мюнхен! Тук можете да намерите всичкоизгодно настаняване . Можете да намерите и информация за съвременнте сгради на Мюнхен като връх на архитектурните си преживявания. Една от най-известните съвременни постройки е четирицилиндровият небостъргач на БМВ, чийто облик наподобява знака на концерна. Като забележителна съвременна постройка, олимпийският парков комплекс, със своите причудливи покриви – тенти, не бива да липсва във вашата обиколка на града.

Резервирай изгодна квартира в Bochum чрез gloveler - посредник Bochum:

  • Избери от богатия списък с предложения за стаи и пансиони.
  • Сравни различни квартири според разположението, цената и оборудването им.
  • Резервирай бързо и лесно.

Забележителности в Bochum

Театралният дом
Висококачествено културно предложение е посещението на Театралния дом в Бохум, основан през 1919 г., който е сред най-реномираните театри в цялото театрално пространство на немскоговорящите страни.
Starlight Express в Бохум
Световно известният музикален Starlight Express привлича година след година посетители в Бохум и придава на града Бродуейски блясък. На 12. юни 1988 г., в специално изградената за целта зала Старлайтхале в Бохум, се е състояла немската премиера на Starlight Express и оттогава вдъхновява посетителите си и до днес. Едно изгодно пренощуване в Бохум за всякакъв случай ще намерите чрез gloveler.com.
Бермудският триъгълник
Бермудският триъгълник в центъра на Бохум привлича в края ня седмицата почти 30 000 любители на нощния живот, които се развличат по кръчмите, бирените градини и дискотеките. Тук също редовно се провеждат весели и шумни мероприятия като например музикалният фестивал на Бохум.

Апартаменти и частни стаи в Bochum